La presentación del Dijous Llarder de Vic s'ha fet aquest dimecres al matí a l'Eco Granja Salgot d'Aiguafreda. Foto: Osona Cuina
Vic recupera l’essència del Dijous Llarder i tornarà a celebrar els tradicionals actes de la diada festiva a la plaça Major, en una edició remodelada i en format popular, el proper dijous 16 de febrer. La jornada està organitzada pel col•lectiu Osona Cuina i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vic, l’Escola d´Hostaleria d´Osona, Damm, Panadès Alemany i Salgot. Recordem que, a causa de la crisi econòmica, Impevic va decidir canviar l’any passat el format tradicional de la festa, que es va substituir per una botifarrada popular a la plaça Major (finalment, no es va celebrar a causa del mal temps). Les activitats gastronòmiques de promoció del sector porcí es van traslladar al Mercat del Ram. Enguany, Osona Cuina tornarà a preparar la rostida del porc, que se servirà a peu dret a l'hora de dinar. Des de les 9 del matí i fins a dos quarts de sis de la tarda, es podran degustar entrepans elaborats amb productes derivats del porc. També se serviran esmorzars, dinars i berenars. El Dijous Llarder es complementarà amb un sopar gastronòmic, també amb productes derivats del porc i la tòfona, al Serrat del Figaró de Taradell. La roda de premsa de presentació s’ha celebrat aquest dimecres a l’Eco Granja Salgot d’Aiguafreda. Hi han assistir membres del col•lectiu Osona Cuina, la regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Montse Rovira, i Valeri Salgot, responsables de Salgot. PROGRAMA D’ACTES DEL DIJOUS LLARDER A VIC 1. Festa popular a la plaça Major de Vic Esmorzar, dinar i berenar amb entrepans de productes del porc 13.00h Dinar, amb el porc rostit 17.30h Finalització del servei d´entrepans PROMOCIÓ POPULAR: amb la cervesa et regalem el porc. - Enlairement globus captiu Osona Cuina 2. Sopar gastronòmic de porc i tòfona 20.30h. El Serrat del Figaró. Taradell Reserva prèvia a Osona Cuina: www.osonacuina.com, info@osonacuina.com, tl 938814314 Font: Redacció Osona.com | Actualitzat el 09/02/2012 a les 12:44h |
0 comments:
Post a Comment