Friday, February 17, 2012

Osona potencia el turisme gastronòmic amb l'escudella i la carn d'olla



Un total de 22 restaurants s'adhereixen a la iniciativa. Aquest cap de setmana hi ha una carpa instal·lada al passeig de Vic.

El Gremi d'Hostaleria d'Osona i la Fundació Osona Gastronomia, juntament amb l'Ajuntament de Vic, organitzen la primera edició de les Jornades gastronòmiques de l'escudella i carn d'olla. Aquesta activitat es porta a terme del 10 al 19 de febrer, amb un menú d'escudella i carn d'olla que es pot degustar als 22 restaurants de la comarca d'Osona que s'hi han adherit.

A més, aquest cap del setmana, del 17 al 19 de febrer, es podrà gaudir d'un programa d'activitats gastronòmiques, amb tallers de cuina, degustacions, tast de productes i un mercat d'artesans alimentaris a la carpa que s'instal·larà al passeig de Vic. L'accés és lliure i totes les activitats son gratuïtes.

Aquestes jornades tenen com a objectiu fomentar el turisme gastronòmic a Vic i a la comarca d'Osona, que beneficia un ampli sector que inclou restaurants, allotjaments, comerç, industria alimentària, artesans de boca i el sector serveis en general. "També es pretén promocionar la cuina tradicional i la cultura gastronòmica i posar en valor el patrimoni gastronòmic del nostre territori", expliquen des de la Fundació Osona Gastronomia.

Aquesta activitat esta inclosa dins el projecte de la candidatura de Vic, ciutat UNESCO de la Gastronomia.

Font: Redacció Osona.com | Actualitzat el 17/02/2012 a les 13:00h


0 comments:

Post a Comment

 
ban nha mat pho ha noi bán nhà mặt phố hà nội